Adakah anda bersedia menghadapi keadaan ekonomi yang kian mencabar?

Solusinya ada dan membolehkan anda menjana pendapatan RM5000 dan keatas sebulan..

Bukan saja anda dan keluarga anda tidak perlu terkesan dengan keadaan ekonomi yang kian meruncing ini, malah dapat menambahkan income sedia ada anda. Sebab itulah saya nak menjemput anda menyertai bisnes ini.

 

Sebelum itu cuba anda jawab dengan jujur. Adakah anda terasa beban dengan..

 

“harga barang semakin naik”

Dulu RM200 saja habis di mall, sekarang hampir RM300

 

“tapi gaji tak naik langsung”

Dah la tak naik, bonus dan komisyen pula semakin berurangan.

 

“hutang piutang makin bertambah”

OPR naik, bayaran bulanan pun naik. Hutang dengan kawan-kawan pun makin banyak.

 

“kadar sewa dan bil-bil makin meningkat”

Pemilik rumah pula terpaksa naikkan sewa masa ini. Bil pula tertunggak.

 

“risiko kehilangan kerja”

Ramai diberhentikan dalam syarikat. Kalau dikecilkan lagi, mungkin rasa kene buang pula nanti.

Jika jawapan anda ‘YA’, anda kena baca sampai habis kerana saya ada solusi untuk anda!

Kami faham ramai yang terkesan dengan keadaan ekonomi sekarang. Kadar inflasi Malaysia pada Ogos 2022 meningkat sebanyak 4.7 peratus berbanding Julai dengan 4.4 peratus.

Kadar inflasi 4.7 peratus itu merupakan angka terburuk dalam tempoh 10 tahun. Laporan berita semunya menjangkakan keadaan yang lebih teruk.

Sumber: Berita Harian

Solusinya ada..

  1. Kurangkan kesan inflasi yang perlu dihadapi – Contohnya anda masak sendiri daripada membeli diluar. Anda boleh menanam sayuran atau menternak sendiri ayam dan ikan sekiranya anda mempunyai sumber yang mencukupi.

 

  1. Kurangkan perbelanjaan – Anda dan keluarga perlu buat “budget cut” dan hanya mengutamakan keperluan dan menghadkan perbelanjaan harian.

 

  1. Tambah pendapatan – Jika langkah 1 & 2 masih tidak mampu membantu ekonomi keluarga anda, maka anda harus menjana pendapatan sampingan.

 

Sebab itulah saya ingin mengajak anda menyertai bisnes yang fleksible dan sesuai untuk anda terutamanya di zamam ekonomi yang kian mencabar ini.

Sebelum itu, biar saya perkenalkan diri saya

Hi! Saya Raja Safuan,

Merupakan seorang Natural Chief Manager didalam syarikat Cuckoo Malaysia. Mempunyai agensi dan sedang mengembangkan team didalam Cuckoo. Buat anda yang baru mengenali saya, pastinya akan terkejut apabila bertemu saya. Kerana saya sebenarnya merupakan usahawan oku yang mempunyai kecacatan kaki. Alhamdulillah saya boleh memandu dan berjalan walaupun tak seperti orang lain. Saya percaya, setiap orang ada kelebihan dan kekurangan. Kenapa kita tak gunakan kelebihan yang kita ada itu untuk berusaha menjadi lebih baik. Berbekalkan semangat waja, insyaAllah saya akan membangunkan diri anda untuk menjadi lebih kental bersama-sama saya!

  1. Sepanjang pengalaman saya jatuh naik dalam bisnes online, apa yang saya boleh sarankan pada anda adalah pilihlah produk yang mempunyai 4 kriteria ini:

     

    1. Semua produk mestilah mempunyai permintaan dan pasaran yang luas.
    2. Syarikat mempunya lebih dari satu produk supaya anda boleh promosikan produk-produk lain.

    3.Produk-produk yang mempunyai reputasi baik kerana membantu menyelesaikan masalah penggunanya.

    4.Syarikat yang menawarkan pelan perniagaan yang bagus dan pulangan yang lumayan.

     

    Sebab itulah saya ingin mengajak anda untuk menyertai Cuckoo dibawah team saya untuk bersama-sama menjalankan bisnes yang mempunyai potensi pendapatan yang sangat lumayan.

11 sebab best Kenapa Anda pATUT fOLLOW sAYA?

cuckoo-manager-agent-tambah-income

Jenama Yang Kuat dan Dipercayai

Cuckoo adalah jenama yang kuat dan dipercayai. Duta cuckoo juga adalah Siti Nurhaliza dan Lee Min Ho (Artis Korea). Ramai yang mencari produk-produk Cuckoo.

Tidak Perlukan Modal

Jika anda tiada modal untuk mulakan bisnes, anda tidak perlu risau kerana di Cuckoo memang tidak ada modal diperlukan. Paling penting anda sanggup berikan komitmen untuk mendapat kejayaan.

Blueprint Kejayaan Disediakan

Didalam team saya, anda akan dibekalkan PROVEN BLUEPRINT bagaimana untuk menjual produk-produk di Cuckoo. Anda hanya perlu follow dan adjust mengikut kesesuaian diri anda. Mudahkan?

Reward Diberikan

Hampir setiap bulan, Cuckoo ada menyediakan pelbagai jenis reward bagi menghargai mereka yang berjaya mencapai target. Ala kalau sebulan jual 2 unit sebulan pun, kami di cuckoo sangat menghargai anda.

Perjalanan Kerjaya

Di Cuckoo, anda tidak hanya berada di satu takuk yang sama je. Buat mereka yang serius, anda akan melalui perjalanan kerjaya yang semakin selesa. Sudah pasti insyaAllah income anda juga semakin selesa.

Produk Knowledge

Sebulan menjual, anda akan dibekalkan produk knowledge. Kami tunjukkan kepada anda produk apa yang senang jual!

Kelas Marketing

Kami memberikan anda kelas marketing secara PERCUMA dan BERTERUSAN! Nak belajar Google Ads ada, FB ads ada, IG ads ada, Tiktok ads ada, Copywriting ada (Belajar mengayat jualan). Kalau rasa lebih power buat offline pun, kami ada kelas-kelas bagaimana nak buat marketing secara offline. Yerlah situasi sekarang, kita usaha dan ikhtiar sehabis baik semua. Anda follow je!

Kelas Closing

Dah pandai marketing, takkan tak belajar closingkan? Didalam team, kami ada sentiasa sediakan kelas closing untuk anda bagi setiap produk. Malahan ayat2 dan cara mengayat bakal pelanggan juga kami berikan. Copy and Adjust je apa kami buat.

Pil Booster

Jangan salah faham pula ya. Itu perumpamaan jer ya hihihi.. Maksudnya jika anda down, anda tidak perlu risau kerana anda akan dibimbing untuk kembali bangkit. Kerana hampir setiap hari kami ada buat 'MORNING BOOSTER'. Anda masuk jer kalau down.

Gerak Kerja Simple

Anda hanya perlu ambil order, dan masukkan kedalam sistem yang akan diberikan. Pasang dan sebagainya, semua akan diuruskan oleh HQ Cuckoo. Ingat saya ada masa sakit kepala? Hihihi.

Website Diberikan

Lecehkan nak buat website? Tak pandai pulak tue. Takpe, saya bagi complete website untuk anda. Tinggal promote je.

Bina Team

Kalau nak berjaya, gerak sorang2 tapi kalau nak lebih laju berjaya, gerak secara berjemaah. Disini, kami juga akan tunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh mengembangkan team untuk bergerak bersama lebih berjaya. InsyaAllah!

Kenapa memilih Saya Memilih Syarikat Cuckoo?

Produk-produk Berkualiti Tinggi.

Syarikat Kukuh Dan Stabil

Produk Yang Menjadi Keperluan Ramai Rakyat Malaysia

Kadar Komisen Yang Tinggi.

Masa Kerja yang Fleksibel

Latihan Disediakan.

ANDA MEMPUNYAI CIRI-CIRI DI BAWAH? JIKA YA, ANDA SANGAT SESUAI UNTUK SERTAI TEAM KAMI!

Kriteria Yang kami cari:

  • Yang nak menambah pendapatan?
  • Nak Income yang lumayan?
  • Suka bisnes yang tak perlu simpan stok?
  • Suka perniagaan jenis tanpa modal?
  • Mahukan kerja masa yang fleksibel?

Syarat-syarat:

  • Kelayakkan Pemegang Warga Negara Malaysia
  • Minat Berniaga

Jika ada pengalaman berniaga, pernah buat dropship, jadi agen takaful, agen Unit Trust, pengalaman anda adalah bonus untuk anda dan saya yakin anda mampu berjaya dalam bisnes ini!

“SAYA BERMINAT SANGAT NAK SERTAI, TAPI SAYA TAK YAKIN SEBAB TAK ADA PENGALAMAN MENJUAL.. “

Sesiapa sahaja yang berjaya dalam Cuckoo ini bermula dari kosong. Apa yang penting adalah komitmen anda untuk terus maju demi membantu ekonomi anda sekeluasudutrga.

Team saya masing-masing mempunyai kepakaran dalam pelbagai perkara berkaitan pemasaran. Kita boleh saling mempelajari antara satu sama lain. Sokongan ini dan juga Latihan yang bakal diberikan adalah 100% percuma sahaja.

Jom Sertai Kami. Apa Yang Penting Adalah:

Komitmen Anda!

Saya boleh bagi 101 cara untuk meyakinkan anda untuk bersama saya. Tetapi hakikatnya diri anda sendiri yang perlu yakin untuk berjaya bersama2 disini.

Website nie memang sengaja saya tak nak cerita lebih2 sebab saya taknak hype semata2 nak ajak anda follow saya.

Kerana orang yang berusaha memperbaiki diri, dia sendiri akan bertindak dan memberikan komitmen yang jitu untuk berjaya. Bertindak sekarang!

* Klik video semoga ianya memberi inspirasi kepada anda.

p/s – Hampir semua yang pastinya akan terkesan dengan kemelesetan ekonomi yang dijangka semakin teruk. Dalam situasi ini, pastinya ramai yang menderita kerana kehilangan punca pendapatan.

p/p/s – Anda harus membuat pilihan yang boleh membantu keadaan ekonomi anda dan saya telah tunjukkan satu pilihan yang baik buat anda.

p/p/p/s – Nak maju perlulah dimulai dengan tindakan. Bertindaklah segera untuk mulakan Langkah memperbaiki keadaan ekonomi anda sekeluarga sekarang!

error: Content is protected !!